ÁLLVÁNY KÖLCSÖNZÉS

Építkezik? Felújít? Akkor előbb utóbb szükség lesz állvány kölcsönzésre is a feladatok elvégzéséhez.

AZ ÁLLVÁNY KÖLCSÖNZÉS SZAKÉRTŐJE

Építkezik? Felújít? Akkor előbb utóbb szükség lesz állvány kölcsönzésre is a feladatok elvégzéséhez.

2001-es cégalapításunk óta számolatlanul sok épületnél szerzett tapasztalatunkat fordítsa ön is az előnyére. Mivel csak és kizárólag az állvány kölcsönzés a profilunk, építéssel, szállítással, valamint üzembe helyezéssel. Ezért az évek alatt olyan szaktudást sajátítottunk el, amely a műszaki megoldások vagy a szervezés terén önt is előnyhöz juttathatja. Miért hagyná ezt ki?

2001-es cégalapításunk óta számolatlanul sok épületnél szerzett tapasztalatunkat fordítsa ön is az előnyére. Mivel csak és kizárólag az állvány kölcsönzés a profilunk, építéssel, szállítással, valamint üzembe helyezéssel.

Állvány kölcsönzéskor sok megrendelőnél az elsődleges szempont csak az ár. Pedig a valódi árakban alig, az árajánlatokban viszont annál nagyobb lehet a különbség. Vagyis a végszámlák bizony nagyon hasonlóak lehetnek…(hasonló szaktudású cégek esetén)

Állvány kölcsönzéskor sok megrendelőnél az elsődleges szempont csak az ár. Pedig a valódi árakban alig, az árajánlatokban viszont annál nagyobb lehet a különbség.

Akkor mire érdemes figyelni állvány kölcsönzés tervezésekor?

A megbízhatóságra… a műszaki felkészültségre… a szakmai tapasztalatra…. az munkához illő állvány kiválasztására…

– a megbízhatóság: ezen múlik az állvány kölcsönzéssel megrendelt munka határidejének kezdése, végzése…
– műszaki tartalom: egybe pallós vagy osztott pallós, konzolozható vagy konzol nélküli, fa járólap vagy fém, térállvány vagy keretes esetleg csőállvány… ezek a kérdések vajon megfordulnak a fejében mikor az állvány kölcsönzés előkészítése kerül az íróasztalra? Mert bizony ez mind költségbefolyásoló tényező… csak éppen nem az állvány kölcsönzés árát, hanem az építkezés teljes bekerülési költségét módosítják. Ezek viszont többnyire nem számolhatók az állvány kölcsönzés árajánlatainak összehasonlításánál… viszont megbeszélhetőek, tervezhetőek.
Vajon önnek szüksége van ebben a szakmai tapasztalatunkra?

állvány kölcsönzés bizony szállítás nélkül nem lehetséges. Ebben viszont nagy segítség egy darus tehergépkocsi. Vagyis inkább egy újabb gazdaságossági tényező. A mi autódarunk 15 méter magasságig emel... vajon ennek ön hasznát veheti?

állvány kölcsönzés bizony szállítás nélkül nem lehetséges. Ebben viszont nagy segítség egy darus tehergépkocsi. Vagyis inkább egy újabb gazdaságossági tényező. A mi autódarunk 15 méter magasságig emel… vajon ennek ön hasznát veheti?

szakértelem: ”állványozni mindenki tud”, olvastam az egyik állvány kölcsönzéssel foglalkozó cég weboldalán... és látom is a mindennapokban, hogy sokan ezt gondolják.

– szakértelem: ”állványozni mindenki tud”, olvastam az egyik állvány kölcsönzéssel foglalkozó cég weboldalán… és látom is a mindennapokban, hogy sokan ezt gondolják.
Persze az más kérdés mit nevezünk állványnak… vagy, hogy a bonyolultabb homlokzat a szükséges x m2 helyett x plusz 20-30 % négyzetméter lesz az állvány kölcsönzés felépítésekor, elszámolásakor.

Állvány kölcsönzéssel kapcsolatban van még sok apróság, de Ön dönt. Szüksége van -e profi megoldásokra, vagy megelégszik a középszerűvel?
Mindenesetre mi készen állunk:

 

Állvány bérlés árajánlatkérés