Tevékenységi kör

ÁLLVÁNYOZÓ CÉG VAGYIS ÁLLVÁNY ÉPÍTŐ ÉS BÉRBEADÓ KFT. VAGYUNK.

Elsősorban keretes (homlokzati) állványok szakszerű építésével, bérbeadásával és ezen építőipari állványok szállításával foglalkozunk. Rendszereink kialakításával vállaljuk a függőleges homlokzatok építési felújítási munkáihoz a biztonságos munkaszintek szakszerű kialakításán át, a kisebb és nagyobb kiterjedésű vízszintes munkafelületek megépítésén keresztül, a reklámháló hordozó állványfelületek bérbeadásáig minden típusú munkát amit csak a modern, német gyártmányú (Plettac, MJ) állványaink segítségével, némi emberi kreativitás és szaktudás hozzáadásával, keretes és csőállványból felépíteni lehetséges.

Munkáinkat jellemzően Budapesten és környékén végezzük, de komoly megrendelő esetén az egész ország területe a munkahelyünk. Emellett Ausztria keleti és Szlovákia déli városaiban is szívesen vállalunk munkát fizetőképes, megbízható partnerek esetén.

MŰKÖDÉSI TERÜLETEINK:
– Homlokzati állvány építés-bontás
– Ipari állványozás
– Speciális állványzatok kivitelezése
– Térállványok építése, kölcsönzése
– Függesztett állványok szerelése
– Védőtetők építése, bérbeadása
– Állványtervezés (statikai és kiviteli terv készítése).

Felkeltettük érdeklődését? Állványozással, állvány bérbeadással kölcsönzéssel kapcsolatos kérdései vannak? Ezekre a: 06 30 242-94-66-os telefonszámon ,vagy az itt elérhető árajánlatkérő modulonkun keresztül tudunk választ adni.