Loading...

HOMLOKZATI ÁLLVÁNYOZÁS SÍK ÉPÜLETEKNÉL 20 M-IG

Homlokzati állványozás szinte ingyen, az „árzabáló-droid” munka.

homlokzati allvanyozas-licenium-zsambekAz építőipar jellemző épület típusa az egyszerű homlokzattal rendelkező, gazdaságosan építhető, nem túl szép, viszont célszerűen használható épülete. Napjainkban leginkább energetikai felújítások alkalmával kerülünk kapcsolatba vele, melyet nagy százalékban az Európai Uniós pályázati pénzekből finanszíroznak. Mivel kistarcsai állványozó cég vagyunk, ezért jellemzően Budapesten és Pest megyében kerülnek a kezünk alá ezek a „droidoknak” való, inkább fizikumot és állólépességet igénylő homlokzati állvány építési feladatok. De megfordultunk már akár Veszprém vagy Fejér megyében is.

Árkalkulációnál nagyon segíthet, amennyiben közvetlen az épület mellé tudunk állni az állványzatot szállító teherautóval, mivel a rakodás, állványozáskor egy jelentős energia befektetési faktor, amit nem megfelelő technikai háttérrel és rutintalansággal a többszörösére lehet növelni, ami ronthatja a bekerülési költségek gazdaságossági együtthatóját. Ezért kérjük a kedves megrendelőinket, hogy ne az árajánlatok vakon történő összehasonlításával döntsék el az állványozási munkák győztesét. Hanem a valós szervezésbe vonják be egy állványozásban jártas céget, és a részletek pontosításával alakítsanak ki velünk egy versenyképes árat.

Homlokzati állványozás szempontjából a következő kérdések lehetnek fontosak: védőháló, védőtető.
Valamint a felhasználni kívánt hőszigetelő anyag vastagsága. Mivel manapság nem ritka a 15-20 cm-es szigetelés sem, amelynél nem tudjuk tartani a szabványos maximum 30 cm fal-állvány távolságot úgy, hogy megmaradjon a kényelmes munkatávolság is az utolsó munkafázis idejéig. Ezért szükséges lehet belső korlátsor felszerelése a biztonságos munkavégzéshez. Az esztétikus falkikötések javításához is tudnunk kell ezt, mert a megfelelő hosszúságú fischer szemes csavarok (akár 35 cm) beépítésével, tudjuk segíteni az épület végső esztétikai megjelenését is.

A felújítási munkák ütemezése az állványozási felületekkel szintén egy gazdaságossági kérdés lehet nagyobb volumenű megrendelések esetén. Melyek költséghatékony megszervezéséhez szívesen segítünk. Nekünk ugyanis az elnyert munka a visszajáró, elégedett megrendelő megtartásával az igazi nyereség.

A megbízható, profi kivitelezéssel csökkentse költségeit.